Kids&Us El Prat

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • LUISE

  LUISE

  A la Luise li encanta la literatura anglesa i cantar. Aquest curs és professora d'Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda i Animal Planet 1.

 • MARIA

  MARIA

  La Maria és una apassionada de la pastisseria i li encanta conèixer altres cultures viatjant. Aquest curs és professora de Mousy, Linda, Sam, Emma, Marcia i Pam&Paul.

 • JUREMA

  JUREMA

  A la Jure li agrada molt el Jazz i caminar per la muntanya. Aquest curs és professora de Mousy, Sam, Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda.

 • ARIADNA

  ARIADNA

  A l'Ariadna li agraden molt els llibres, és per això que va acabar estudiant Filologia Anglesa. Aquest curs és professora de Fairy Tales.

 • CLARISSE

  CLARISSE

  La Clarisse és una apassionada de l'art i la fotografia. Aquest curs és professora d'Emma, Marcia, Pam and Paul, Ben and Brenda, Animal Planet 1 i Fairy Tales 1

 • FEDERICA

  FEDERICA

  A la Federica li agrada l'art i les ciències del llenguatge. És professora d'Emma, Oliver, Marcia i Ben&Brenda

Compartiu-ho >